Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un detingut i un imputat a Salou per vendre equipacions falses del FC Barcelona

La Guàrdia Civil intervé 227 peces d'imitació per un valor de més de 15.000 euros

ACN

Whatsapp
Un Guàrdia Civil observant l'etiqueta d'una de les samarretes intervingudes a Salou. FOTO: ACN.

Un Guàrdia Civil observant l'etiqueta d'una de les samarretes intervingudes a Salou. FOTO: ACN.

La Guàrdia Civil va detenir, diumenge passat a Salou, un ciutadà d'origen hindú, de 46 anys i veí de la localitat, per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual. Després de realitzar inspeccions en diferents comerços es va detectar un establiment on hi havia a la venda diverses peces de roba, majoritàriament equipacions del FC Barcelona de la marca Nike, falses. Davant d'aquest fet es va detenir el titular de la botiga, reincident en el mateix delicte, i es va imputar un altre ciutadà hindú de 50 anys pel mateix motiu. La Guàrdia Civil va intervenir 227 peces d'imitació per un valor de 15.345 euros. El detingut ha passat a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona.

El detingut, preguntat per la procedència del material, va al·legar que no recordava on l'havia adquirit. La Guàrdia Civil, davant la possibilitat que es tractés de gènere falsificat, va intervenir la roba. Un cop examinada, amb l'assessorament d'un pèrit de la marca víctima del plagi, es va comprovar que es tractava de falsificacions dels originals, per la qual cosa s'utilitzaven estampats i noms de la marca original sense el consentiment del titular dels drets.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También