Un detingut per robar joies en un domicili d'Altafulla i revendre-les després a establiments de Tarragona

Els Mossos van aconseguir arribar al presumpte autor dels fets després de localitzar els objectes sostrets en dues joieries de la ciutat i busquen un segon implicat

19 mayo 2017 20:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Torredembarra (Tarragonès), de 20 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor del robatori amb força en un domicili d'Altafulla el passat 6 de gener en el qual, entre d'altres objectes, es van sostreure 18 joies d'alt valor econòmic i diners en efectiu.

Davant la sospita que les joies podien ser venudes en alguns dels establiments de compravenda de la zona per desfer-se'n ràpidament, els investigadors van començar a rastrejar aquests comerços. Les indagacions van permetre localitzar dues vendes de joies en sengles establiments de Tarragona efectuades els dies 8 i 11 de gener per dues persones diferents. Allí van intervenir diferents dels efectes sostrets al domicili d'Altafulla i procedir a la detenció del suposat responsable del robatori el passat 26 de febrer.

El detingut és una de les persones que va efectuar una de les vendes a Tarragona. La investigació va permetre identificar també un segon home –que la policia intenta localitzar per detenir-lo- que hauria venut alguns dels objectes recuperats en un altre establiment. Entre les joies intervingudes pels Mossos en es trobaven una medalla, un rellotge, un anell, dues cadenes, dos broquets, una polsera, vuit anells d'or i diamants així com diverses arracades que van ser identificades com a procedents de la sostracció. El cos policial destaca que per a la resolució del cas i el retorn de les joies als seus propietaris ha estat clau la ràpida denúncia dels afectats, que van aportar fotografies i detalls dels objectes.

La investigació continua oberta i el detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria dels Mossos amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

 

Comentarios
Multimedia Diari