Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un home a punt d'ofegar-se a Vilafortuny, traslladat al Joan XXIII en estat crític

S'estava banyant a la platja del Cap de Sant Pere

Jordi Cabré

Whatsapp
Foto. DT

Foto. DT

Un home de 31 anys de nacionalitat russa a punt d'ofegar-se a Vilafortuny ha estat traslladat aquest matí a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat crític. S'estava banyant a la platja del Cap de Sant Pere, a l'altura de l'Hotel Augustus. 

Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) han rebut l'avís a les 12.20 hores d'aquest matí. S'hi han traslladat dues ambulàncies. A l'arribada del SEM l'home presentava una aturada cardiorespiratòria que els professionals d'emergències mèdiques han pogut revertir i traslladar-lo en estat greu al Joan XXIII. 

El primer en actuar ha estat un empleat de l'Hotel Best Marítim, amb un DEA (desfibril·lador extern automàtic) del propi establiment. Aunar, una empresa especialista en la prestació de serveis de salvament i socorrisme, que treballa per l'Hotel Augustus, també ha col·laborat.  

Temas

Comentarios

Lea También