Un jove de Montblanc deixa inconscient a un amic per robar-li 50 euros i el mòbil a El Vendrell

Els fets van ocórrer el passat dia 9, quan la víctima va acompanyar un conegut per recollir-hi un amic

15 septiembre 2017 10:23 | Actualizado a 07 noviembre 2017 13:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 26 anys que, presumptament, va deixar inconscient un amic seu per robar-li el telèfon mòbil i la cartera -amb 50 euros- el passat dia 9 al Vendrell (Baix Penedès), informa avui el cos policial.

El detingut, veí de Montblanc (Conca de Barberà) que acumula cinc antecedents policials, va passar a disposició judicial ahir i el jutge l'ha deixat en llibertat amb el càrrec de robatori amb violència.

Quan van tornar els dos joves del pis, li van demanar que baixés del cotxe, li van clavar puntades de peu i cops de puny fins que va caure a terra inconscient

Els fets van ocórrer el passat dia 9, quan la víctima va acompanyar un conegut al Vendrell per recollir-hi un amic. Allà, els tres van anar a un altre domicili, encara que la víctima va esperar al cotxe.

Quan van tornar els dos joves del pis, li van demanar que baixés del cotxe, li van clavar puntades de peu i cops de puny fins que va caure a terra inconscient i se'n van anar amb el cotxe, deixant-lo a terra.

Quan va recuperar el coneixement, la víctima es va adonar que li havien robat el mòbil i la cartera i va presentar la denúncia. Les investigacions continuen obertes per localitzar el segon implicat en aquest robatori violent. 

Comentarios
Multimedia Diari