Un nou detingut per agredir la policia en la recta final del Saloufest

En total, hi ha tres joves detinguts que formen part de la darrera tongada d'anglesos que marxaran aquest dissabte

19 mayo 2017 19:44 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un nou detingut fa pujar a tres el balanç d'arrestos de joves britànics per agredir agents policials en la recta final del Saloufest. Aquesta passada nit, la Policia Local de Salou va enxampar dos nois que es dedicaven a parar el trànsit. Els van portar al seu hotel, el Playa Park, per identificar-los i un d'ells, intentant escapolir-se, va colpejar un agent. Acte seguit va quedar detingut.

La nit anterior, de dimarts a dimecres, es van detenir dos joves més, involucrats en una baralla. Tots tres detinguts van ser arrestats per atemptat, desobediència i resistència a l'autoritat. Aquests joves formen part de la tercera i darrera tongada d'anglesos del Saloufest. Uns 1.400 estudiants van arribar aquest dimarts i marxaran dissabte. A part d'aquestes detencions, en els tres dies -i dues nits- que porten a la capital de la Costa Daurada, hi ha hagut tres sancions per incompliment de l'ordenança cívica, bàsicament per orinar i beure alcohol a la via pública. Text

La setzena d'edició del Saloufest s'ha repartit, com és habitual, en tres tongades: 2.000 estudiants del 20 al 24 de març, 3.900 joves britànics del 29 de març al 2 d'abril i, per últim, aquest últim grup de 1.400 estudiants del 5 al 9 d'abril. En total hauran passat 7.300 joves, enfront dels 9.500 de l'edició passada. Enguany l'esdeveniment ha perdut més de 2.000 participants després que diversos consistoris es neguessin a cedir els seus equipaments esportius. De fet, l'Ajuntament de Salou, la Generalitat i els representants del sector hoteler i de l'hostaleria s'han oposat rotundament al Saloufest. Creuen que l'esdeveniment denigra la imatge de la ciutat i perjudica el model de turisme familiar i esportiu, i confien que la d'enguany sigui l'última edició que se celebra a Salou.

 

Comentarios
Multimedia Diari