Un sergent i un agent de la Policia Local de Cambrils reben una felicitació de la Generalitat

Enguany no s’ha pogut celebrar el Dia de les Esquadres i les distincions s’han lliurat a la seu de la comissaria de districte

27 octubre 2020 16:53 | Actualizado a 27 octubre 2020 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sergent Jesús González i un agent interí de la Policia Local de Cambrils han estat reconeguts amb distincions atorgades pel Cos de Mossos  d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya. Enguany no s’ha pogut celebrar el Dia de les Esquadres del Camp de Tarragona i els reconeixements s’han lliurat individualment a la seu de la comissaria de districte. 

El sergent Jesús González ha rebut una felicitació pública individual del tipus A de mans de la sotsinspectora en cap de la comissaria de districte dels Mossos, Carme Domènech. El motiu del reconeixement lliurat és la tasca contínua de suport i de coordinació del sergent de la policia cambrilenca com a responsable de l’Àrea Policial de Trànsit i de Planificació.

L’intercanvi continu d’informació en relació a cadascun dels nombrosos actes que habitualment succeeixen a Cambrils amb els comandaments de la policia autonòmica ha facilitat la coordinació interpolicial dels diferents dispositius. Això ha permès que la majoria dels casos s’hagin resolt amb seguretat i eficiència i que els incidents de caire negatiu hagin estat mínims. 

En el cas de l’agent interí, la felicitació ve de part de la Regió Policial de Ponent (Lleida) del Cos de Mossos d’Esquadra per la seva actuació en l’incendi que es va iniciar el 26 de juny de 2019 i que va afectar les comarques de Ribera d’Ebre, Segrià i Garrigues.  En un moment determinat els Mossos havien d’evacuar de forma urgent diverses cases i masies aïllades i disperses pel territori dels municipis de Maials, Llardecans i Flix que estaven amenaçades pel foc. 

L’agent interí, que en aquelles dates no formava part de cap organització policial, i que tenia una ampli coneixement del territori,  es va prestar de voluntari i de forma altruista a acompanyar i orientar els patrullers. La seva ajuda va ser determinant per a poder portar a terme amb èxit i evitar lamentar mals i tragèdies personals.  Des de la policia autonòmica, s’ha considerat que sense la seva inestimable ajuda la recerca de persones que es poguessin trobar en la zona susceptible de ser cremada hagués estat molt més complicada i arriscada.

Comentarios
Multimedia Diari