Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una alzina a Mont-roig per cada naixement de l'Institut Marquès

El Bosc dels Embrions és una iniciativa d'aquesta clínica, L'Escurçó i l'Ajuntament per plantar arbres per cada nadó en una zona que s'ha de reforestar

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha donat suport a la proposta que contribueix, amb la plantació d’alzines, a la reforestació d’aquest espai que va patir un incendi als anys 90 i que ja ha acollit diverses accions de repoblació per part d’entitats locals.

Els primers 10 arbres del Bosc dels Embrions s’ha plantat aquest dijous en un acte on hi han participat membres de l’Ajuntament, l’Escurçó i l’Institut Marquès.

La primera alzina plantada ha estat en honor a una nena britànica que es diu Georgina. De fet, cada arbre estarà identificat amb el nom i la data de naixement de l’infant.

A més, els pares podran seguir l’evolució de l’arbre plantat en honor al seu fill, ja que rebran les dades amb la seva geolocalització. D’aquesta forma famílies d’arreu del món (el centre treballa amb persones de més de 50 països), podran venir a Mont-roig del Camp a visitar l’arbre que porta el nom del seu fill o filla.

Juntament amb aquesta iniciativa, en la què es preveu que es plantin 1.500 arbres, l’Ajuntament ha aprofitat per fer una neteja de manteniment de la zona i posar taules de pícnic noves a l’Àrea de lleure de la Cova d’en Patou.

Temas

Comentarios

Lea También