Una campanya promociona el comerç i el turisme locals d'Altafulla

‘L’Oca del Baix Gaià’ vol potenciar aquests dos sectors i preveu diferents sortejos entre els consumidors de la localitat

05 junio 2020 07:10 | Actualizado a 08 junio 2020 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dilluns dia 8 es donarà el tret de sortida a Altafulla de la campanya ‘L’Oca del Baix Gaià’, que té com a objectiu promoure el comerç i el turisme de la localitat i per extensió la subcomarca del Baix Gaià, creada per tres empreses locals del món de la comunicació, amb el suport de l’Ajuntament de la localitat.

En la primera fase de la campanya, l’Ajuntament altafullenc ha fet una aportació inicial de 1.000 euros repartits en forma de xecs que es distribuiran a tot el comerç del poble d’Altafulla, segellats pels respectius establiments, per entrar en un sorteig entre totes les persones que facin despesa al municipi.

Els establiments que vulguin prendre part de la campanya ‘L’Oc’”, que ja s’ha començat a difondre a través de les xarxes socials, només cal que s’adrecin a la regidoria de Comerç i Turisme, que encapçala Natalia Sanz.

Pel que fa a la dinàmica del joc, cada setmana es crearà una ruta d’establiments diferents i es tracta d’anar cada dia a comprar al local indicat al circuit, fer fotografia del ticket i enviar-lo pel número de Whatsapp que s’indicarà. Cada matí es realitzarà el sorteig del dia anterior, entre totes les persones que han participat, amb premis de 5,10 i 20 euros. Així mateix, els participants que enviin fotografies relacionades amb els establiments a l’Instagram podran entrar al sorteig d’un xec de 50 euros.

Pel que fa al segon joc, previst d’iniciar-se la primera desena del mes de juliol, abastarà la totalitat dels municipis del Baix Gaià i inclou la població autòctona i els visitants. Aquest, compta com a cara visible amb la col.laboració de l’actriu Ares Teixidó, que té un nodrit grup de seguidors a les xarxes socials.

El joc, en aquest cas, consisteix en esbrinar l’enigma que presenta l’Ares Teixidó sobre els establiments patrocinadors, un llistat que ha obert l’empresa Granja Gayá SA, de la Riera de Gaià. Aleshores es farà el sorteig d’un lot de productes o servei entre totes les persones que han encertat la resposta correcte. Els enigmes es penjaran en format video als canals digitals (Facebook i Instagram).

En definitiva, es tracta de desenvolupar en diverses fases diferents accions que facin interactuar, tant veïns com visitants, amb la vila i el seu teixit comercial, a més d’establir sinergies entre els diferents municipis. Convida a conèixer, empatitzar i comprar al petit comerç local i del territori.

Comentarios
Multimedia Diari