Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una cinquantena de cambrilencs celebren el 60è aniversari

La primera tinent d’alcalde, Mercè Dalmau, i altres membres del consistori els van rebre divendres a la Sala de Plens de l'Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
Mercè Dalmau, d'esquena, els va dir unes paraules a la sala de plens.

Mercè Dalmau, d'esquena, els va dir unes paraules a la sala de plens.

La primera tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Cambrils, Mercè Dalmau, acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, va oferir el passat divendres 27 d'octubre al vespre una recepció institucional a un grup de 49 cambrilencs i cambrilenques que enguany han fet o faran 60 anys.

Fotografia de grup al vestíbul de l'Ajuntament de Cambrils.

Després de fer-se la fotografia oficial al vestíbul de l'Ajuntament, els participants van entrar a la sala de plens, on la regidora de Turisme els va dirigir unes paraules de felicitació i es va fer el lliurament d'obsequis a les persones nascudes el 1957.

Els homenatjats, al saló de plens.

En aquesta ocasió, els homenatjats van rebre una làmina de l'artista cambrilenca Marta Nolla.

A continuació, els homenatjats i homenatjades van pujar al trenet turístic que els va portar a un restaurant celebrar el sopar d’aniversari.

Temas

Comentarios

Lea También