Una cinquantena de nens i nenes participen cada setmana al Casal d’Estiu de Torredembarra

L’horari del casal és de 9 h a 13 h, amb un preu de 25 € per setmana

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

Una cinquantena de nens i nenes participen cada setmana al Casal d’Estiu que organitzen la Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, dirigit per la Fundació Pere Tarrés, i que es du a terme del 6 de juliol al 7 d’agost. Enguany, l’activitat ve marcada per les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19 que ha comportat que s’hagin potenciat les activitats a l’aire lliure.

El casal va dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. De fet, una de les novetats d’enguany és que s’ha augmentat l’edat per a poder participar-hi, passant dels 12 als 14 anys. També es compta amb dues escoles, l’Antoni Roig i el Molí de Vent, per a mantenir les mesures de distanciament, i es realitzen activitats a Cal Dània (relacionades amb l’agricultura ecològica i iniciatives mediambientals), a la piscina, a la platja, als parcs infantils i es duen a terme excursions pel municipi. El centre d’interès en aquesta edició són els objectius sostenibles, sota el títol “Siguem el canvi que volem al món”. El casal també està adaptat a les necessitats dels infants amb diversitat funcional.

L’horari del casal és de 9 h a 13 h, amb un preu de 25 € per setmana. En cas d’utilitzar el servei d’acollida (de 8 a 9 h i de 13 a 14 h), el preu setmanal s’incrementa en 5 €. També hi ha preu reduït de 15 € a partir del segon germà, famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies amb ingressos limitats.

Tot just aquest matí, el regidor de Joventut i Infància, Guillem Pujol; el regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, i la coordinadora de projectes pedagògics de la Fundació Pere Tarrés, Elisa Aielló, han visitat els grups de l’Escola Molí de Vent, on s’han trobat amb la directora del Casal, Itzíar Paños.

Temas

Comentarios

Lea También