Una conductora resulta ferida després d'atropellar dos cavalls a Cambrils

La dona no va poder evitar la presència de dos equins de color negre al mig de la antiga N-340, a l'alçada de la urbanització El Dorado, i va impactar frontalment. Els dos animals van morir poc després, segons han explicat fonts de la Policia Local.

19 mayo 2017 17:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una conductora ferida lleu i dos cavalls mort va ser el balanç a última hora de la tarda de dimecres al quilòmetre 1.142 de la N-340, al seu pas per Cambrils. L'avís que va arribar a la Policia Local era que hi havia hagut un accident amb atropellament d'animals a l'alçada de la urbanització el Dorado.

Els agents van arribar al lloc dels fets i van veure dos cavalls adults al mig de la calçada. La conductora d'un Renault Megan estava ferida per l'impacte, però després de les primeres atencions per part d'un metge del SEM va rebre l'alta.

Mentres atenien a la conductora, la patrulla va intentar esbrinar de qui eren els dos cavalls i alhora buscar un veterinari per assistir als equins amb ferides tan greus que poc després van morir a la mateixa carretera.

Tot i els esforços,els dos exemplars han mort i els han tret de la carretera amb un camió ploma, afegeixen fonts policials. El cotxe, arrel de l'impacte, també va necessitar grua per portar-lo al taller.

El propietari dels dos cavalls es va personar a la carretera mentres els agents regulaven el trànsit i activaven l'ambulància per la conductora i un veterinari pels animals. Els va reconèixer i va demanar al camió ploma que els traslladés a la seva finca, prop del lloc on han passat els fets al capvespre d'aquest dimecres.

La carretera va tornar a la normalitat a les nou del vespre, quan la Policla va retirar als dos agents que fins aleshores havien regulat el pas alternatiu de vehicles a l'alçada de la urbanització El Dorado.

 

Comentarios
Multimedia Diari