Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una empresa del Vendrell crea una aplicació per recordar difunts

Pràcticament totes les opcions de Ripwall són gratuïtes, excepte encendre una espelma digital que costa 99 cèntims per mantenir-la un any encesa

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu del cementiri del Vendrell. L'empresa Visible IT & Comunicació, creadora de la aplicació, té la seu a la capital del Baix Penedès. Foto: DT

Imatge d'arxiu del cementiri del Vendrell. L'empresa Visible IT & Comunicació, creadora de la aplicació, té la seu a la capital del Baix Penedès. Foto: DT

Uns emprenedors de Tarragona han creat una aplicació de telefonia mòbil per recordar persones difuntes en les quals, entre d'altres opcions, es pot encendre una espelma digital.

L'empresa Visible IT & Comunicació, amb seu al Vendrell (Baix Penedès), ha llançat l'aplicació Ripwall després de dos anys treballant-hi, informa la companyia.

L'aplicació permet aprofundir sobre la persona desapareguda, conèixer millor la seva biografia, dedicar-li algun comentari en les seves efemèrides o fins i tot encendre-li una espelma virtual.

Un dels socis de Visible IT & Comunicació, Jordi Constantí, assenyala que és "una aplicació única que permet recordar persones que ens han marcat".

L'aplicació ofereix diferents categories (artistes, celebritats, científics, escriptors...) i "no cal que siguin tots famosos, hi ha investigadors molt poc coneguts però que mereixen ser recordats", exemplifica Constantí.

El desenvolupament d'aquesta aplicació ha estat ardu perquè "és complexa, té en compte molts paràmetres" i finalment, la companyia Apple, responsable del sistema operatiu iOS, ha donat la seva aprovació.

Ripwall s'ofereix gratuïtament també per al sistema operatiu Android i pràcticament totes les opcions són gratuïtes, excepte encendre l'espelma que costa 99 cèntims per mantenir-la un any encesa.

L'empresa no ha quantificat quants usuaris de l'aplicació aspira perquè "és una proposta totalment nova a tot el món".

IT Visible & Comunicació firma, entre d'altres productes, l'aplicació Pobles d'Espanya que ofereix informació útil per viatjar o Perfect Christmas Tree, per dissenyar l'arbre de Nadal matemàticament perfecte.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También