Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una escola de dansa d'Altafulla, campiona a l'Open Show de Salou

Van conquerir per segon any consecutiu el títol nacional dins la modalitat júnior amb un xou inspirat en la pel·lícula 'Cabaret'

Redacció

Whatsapp
Les alumnes van oferir al pavelló d´esports un musical inspirat en la pel·lícula ´Cabaret´. FOTO: DANSCLAS

Les alumnes van oferir al pavelló d´esports un musical inspirat en la pel·lícula ´Cabaret´. FOTO: DANSCLAS

Tot esforç té la seva recompensa. Aquesta és la màxima que els alumnes de Dansclas han vist complir-se en el marc del VII Open Show Dance Junior celebrat a Salou. Un certamen que s’inclou dins del XVIII Spanish Open 2016, que se celebra des del divendres passat al pavelló municipal d’Esports.

Les alumnes d’aquesta escola altafullenca s’han proclamat campiones per segon any consecutiu amb el nou xou creat, El Molino , inspirat en la famosa pel·lícula Cabaret .

Disputant-se el títol, hi participaven vuit grups de diferents escoles i clubs de ball esportiu d’arreu del territori, des de Bilbao, Castelló, Lleida i altres punts de la geografia. Tot i així, les alumnes de Dansclas van tornar a demostrar el seu gran nivell deixant el públic i el jurat impressionats, amb una posada en escena de gran nivell, on es podien observar les hores dedicades als assajos.

Pel que fa a la coreografia, es tracta d’una barreja d’estils, des de llatins, a urbans, amb diverses acrobàcies que demostren el gran nivell i la polivalència dels diferents components del grup.

Un treball que els directors de l’escola, Kim Solé i Raquel Ortega, valoren de manera molt positiva, «estem eufòrics per haver pogut repetir la primera posició en aquest Show Dance. Ens fa realment feliços poder veure com tot l’esforç es veu recompensat».

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También