Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una nova via ciclista paral·lela a la carretera T-323 unirà el nucli de Mont-roig del Camp i la platja

El nou carril bici, de 5 quilòmetres de longitud, permetrà millorar la seguretat viària

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la carretera T-323 direcció Mont-roig del Camp. Foto: ACN

Imatge d'arxiu de la carretera T-323 direcció Mont-roig del Camp. Foto: ACN

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció del projecte constructiu d’una nova via ciclista de cinc quilòmetres a Mont-roig del Camp (Baix Camp), que transcorrerà paral·lela a la T-323. D’aquesta manera es vol millorar la seguretat viària en aquesta carretera, per on hi ha circula un flux important de ciclistes que es desplacen des del nucli urbà de Mont-roig fins a la platja. El projecte té un pressupost de 725.000 euros. L’estudi definirà una pista per a bicicletes de 2,5 metres d’amplada paral·lela a la T-323, des del nucli urbà de Mont-roig, al punt quilomètric 5,05, fins a la rotonda de connexió amb l’N-340. També s’estudiaran diferents itineraris per poder circular des d’aquesta rotonda fins als diferents nuclis turístics dels voltants de la platja.

La importància de la zona turística residencial i el creixement en la instal·lació de càmpings a l’entorn fa necessari separar els trànsits de vehicles i ciclistes, segons ha indicat el Departament en un comunicat.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También