Una revetlla plena d´espectacles al carrer de la costa tarragonina

Els municipis costaners comencen avuila tradicional celebració de Sant Jordi,amb multitut d´activitats i tallers,adreçats sobretot als més petits

19 mayo 2017 19:35 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els diferents municipis de la Cota Daurada, un any més, han organitzat un conjunt d’activitats per festejar la diada de Sant Jordi aquest cap de setmana. Els diferents actes han començat a deixar-se veure durant aquesta setmana. Avui podem trobar diferents tallers, activitats i espectacles pensats per grans i petits en alguns municipis.

Salou concentrarà els seus actes a la plaça de Sant Jordi, incorporant grans varietats d’activitats i tallers durant la diada. Avui s’inicia la revetlla amb l’exposició fotogràfica 30 anys de fotografia 1953-1983, acollida a la torre Vella del municipi.

Tot seguit, a les 20.30?h tindrà lloc a la tradicional Revetlla de Sant Jordi per tercer any consecutiu. L’acte s’iniciarà a la biblioteca municipal i continuarà amb una ruta literària i urbana.

Cambrils dividirà els seus actes en tres escenaris diferents, deixant protagonisme al port on s’acolliran els actes el dissabte 23 d’abril. Per arrencar, els cambrilencs iniciaran el dia d’avui al Casal de la Gent Gran, on a partir de les 9?h es podran adquirir roses solidàries.

A les 10 h tindrà lloc el Lliurament de premis dels concursos de poesia i narrativa de Sant Jordi 2016. Al mateix casal es podrà degustar (de 10 a 13 h) una demostració de plats casolans i rebosteria a càrrec dels alumnes del taller de cuina. Per finalitzar, a les 11?h actuarà la cantant de la Coral Les Veus del Casal.

A la biblioteca Municipal té lloc la IV Revetlla de Sant Jordi. Aquest matí, entre les 10?h i les 13?h els alumnes dels diferents instituts realitzaran una marató de BookTubers.

A la tarda, a les 17?h els infants poden gaudir del Taller de Sant Jordi, i a partir de les 18.30?h la Tequeta Teatre representarà un conte teatralitzat.

A la localitat de Torredembarra aquest any serà protagonista la poesia i la música catalana.

Iniciaran els actes aquesta tarda, amb el concert de l’Escola de Música a les 19?h. Continua amb el recital de poesia, i per finalitzar, ales 21 h tindrà lloc un piscolabis acompanyat de música de revetlla, amb l’objectiu d’emmarcar l’activitat en un projecte del Servei per donar rellevància a la Diada de Sant Jordi.

Aquest any, Vila-seca destaca per allargar la seva programació, oferint als seus veïns una intensa Diada de Sant Jordi. El protagonisme seran les escultures al carrer com a novetat d’enguany. Avui es donarà el tret de sortida amb les activitats més pioneres.

La tradicional cantata de Sant Jordi la inicien els alumnes de primària del municipi, a les 11.30?h a l’estadi municipal. Aquesta tarda agafa el torn la Biblioteca pública, on a partir de les 17 h realitzarà tallers de manualitats, lectura de poemes per a famílies, i taller de disfresses per a nens de 3 a 10 anys. Demà durant tot el dia es podrà gaudir d’espectacles, tallers i vermuts per les diferents places del municipi.

La resta de municipis de la costa, com ara Altafulla, Creixell, Roda de Berà, Calafell, el Vendrell, Cunit, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també tenen un programa carregat d’actes per commemorar la Diada de Sant Jordi, tant avui com demà.

Comentarios
Multimedia Diari