Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una setantena d’escolars visita la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant

Els alumnes de 3r de l’Escola Mestral han visitat l'Ajuntament acompanyats pels seus tutors.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto dels alumnes, professors i polítics davant l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant.

Foto dels alumnes, professors i polítics davant l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant.

Els alumnes de 3r de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han visitat aquest dijous 25 de gener la Casa de la Vila, acompanyats pels seus tutors.

A la seu consistorial del poble, l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia i la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz, han rebut aquesta setantena d’infants a la sala d’actes i han respost les seves preguntes relacionades amb el municipi, la seva experiència com a representants municipals, la tasca de govern i el funcionament de l’Ajuntament. Tot seguit, els han mostrat les dependències de la Casa de la Vila.

Aquesta visita s’ha fet en el marc del projecte interdisciplinari anual en què cada any participen els alumnes de 3r de l’Escola Mestral. Amb aquest projecte, l’equip docent els dóna a conèixer el municipi, amb el suport del quadren didàctic “Descobrim... El Poble”, editat pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 

Temas

Comentarios

Lea También