Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Unió de Pagesos denuncia la venda de fruita afectada per pedregades en un supermercat de Cunit

El sindicat va presentar ahir una denúncia contra Supermercats Charter davant de l’Agència Catalana de Consum

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto facilitada per Unió de Pagesos.

Foto facilitada per Unió de Pagesos.

Unió de Pagesos va presentar ahir una denúncia contra Supermercats Charter davant de l’Agència Catalana de Consum per presumpte incompliment de les normes de comercialització de préssec i nectarina, ja que l’establiment d’aquesta cadena a Cunit "té a la venda aquests productes afectats per pedregades, fet que implica que no es pot comercialitzar en fresc i que el seu destí ha de ser la indústria agroalimentària o altres usos no alimentaris".

Segons el sindicat, han comprovat avui que a la franquícia de Supermercados Charter de Cunit i hi haa la venda préssecs i nectarines amb evidents senyals "d’afectació per pedregada", després que un productor de fruita dolça alertés ahir el sindicat d’aquesta situació. Per tal d’assegurar davant l’Administració que les imatges que acompanyaven la denúncia són efectivament d’aquest establiment, Unió de Pagesos s’ha presentat avui a l’establiment amb un notari, cedit per AFRUCAT, i un cop "ha verificat el mal estat del producte", el notari ha aixecat acta per constatar la presència i estat de la fruita en el lineal del supermercat.

El sindicat alerta que la venda de préssec i nectarina no aptes per al consum en fresc, a més de no garantir els mínims de qualitat de la fruita als consumidors, és "una mala pràctica comercial que influeix directament en el preu percebut en origen pel productor", ja que fa baixar el preu de la fruita que sí que compleix els estàndards mínims de qualitat que marca la Unió Europea.

Temas

Comentarios

Lea También