Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Unió de Pagesos xifra en més de 25.000 euros les pèrdues per l’atropellament d’ovelles a Mont-roig

El sindicat trasllada al subdelegat del govern espanyol el seu rebuig a una possible indemnització del ramader a Adif i Renfe

ACN

Whatsapp
Imatge de les ovelles mortes a Mont-roig. FOTO: Policia Local de Mont-roig

Imatge de les ovelles mortes a Mont-roig. FOTO: Policia Local de Mont-roig

El sindicat Unió de Pagesos calcula que les pèrdues per l’atropellament d’un ramat d’ovelles a Mont-roig del Camp per part d’un tren Euromed superaran els 25.000 euros. En conjunt, l’incident del passat 2 de gener ha acabat suposant la mort d’uns 120 exemplars i la pèrdua de les corresponents ajudes a la producció. Representants del sindicat s’han reunit aquest divendres amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per exposar-li el cas.

La Unió de Pagesos s’oposa a la possibilitat que el propietari del ramat hagi de pagar sancions pels danys i perjudicis ocasionats a Adif i Renfe. De fet, l’operadora ha xifrat les seves pèrdues en més de 20.000 euros i Adif ja ha denunciat el ramader per “trànsit indegut per les vies”. El sindicat ha recordat que aquest tram de línia fèrria no està protegit per tanques i ha criticat que no es valorin els impactes de les infraestructures sobre l’activitat agrària.

Temas

Comentarios

Lea También