Unió de Pagesos xifra en més de 25.000 euros les pèrdues per l’atropellament d’ovelles a Mont-roig

El sindicat trasllada al subdelegat del govern espanyol el seu rebuig a una possible indemnització del ramader a Adif i Renfe

19 enero 2018 13:02 | Actualizado a 24 enero 2018 13:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sindicat Unió de Pagesos calcula que les pèrdues per l’atropellament d’un ramat d’ovelles a Mont-roig del Camp per part d’un tren Euromed superaran els 25.000 euros. En conjunt, l’incident del passat 2 de gener ha acabat suposant la mort d’uns 120 exemplars i la pèrdua de les corresponents ajudes a la producció. Representants del sindicat s’han reunit aquest divendres amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per exposar-li el cas.

La Unió de Pagesos s’oposa a la possibilitat que el propietari del ramat hagi de pagar sancions pels danys i perjudicis ocasionats a Adif i Renfe. De fet, l’operadora ha xifrat les seves pèrdues en més de 20.000 euros i Adif ja ha denunciat el ramader per “trànsit indegut per les vies”. El sindicat ha recordat que aquest tram de línia fèrria no està protegit per tanques i ha criticat que no es valorin els impactes de les infraestructures sobre l’activitat agrària.

Comentarios
Multimedia Diari