Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Uns 6.000 nens en risc d'exclusió participaran en la festa 'Somriu per la Infància', a PortAventura

És la quarta edició d'aquesta festa que organitza Fedaia i que enguany es celebra aquest dissabte 9 d'abril

EFE

Whatsapp
Foto: Alfredo González/DT

Foto: Alfredo González/DT

La federació d'entitats catalanes que treballen amb nens en situació de desemparament o risc d'exclusió, Fedaia, ha convidat uns 6.000 nens de centres oberts o de menors a una festa que ha organitzat el pròxim dia 9 al parc temàtic PortAventura World.

Segons informa Fedaia, la quarta edició d'aquesta festa, denominada "Somriu per la infància", busca sensibilitzar la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats de tots els nens.

Per ajudar a organitzar la festa, la Fundació PortAventura ha posat a la venda entrades solidàries a un preu de 18 euros.

També han participat en l'esdeveniment l'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Barcelona, Rodalies de Catalunya, Cadena SER i Xiula, entre d'altres.

La festa estarà amenitzada per actors i comptarà amb tallers de manualitats i un concert dels grups Teràpia de Xoc i Xiula, a més sota el hashtag #somriuxlainfancia4 (Somriu per la infància) Fedaia vol reunir fotografies amb somriures a les xarxes socials.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También