Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Uns 600 escolars, al Dia de l’Arbre a l’Hospitalet de l’Infant

És una activitat organitzada per l’Escola Mestral amb el patrocini de l’Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp

Els alumnes de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han celebrat aquest divendres 20 d’abril el Dia de l’Arbre.

Durant el matí, aquests prop de 600 nens i nenes, repartits per grups, han plantat vegetació a diversos punts del poble. En total, s’ han plantat 350 pins a la zona de l' Alcantarilla Gran, 350 pins a l’ermita de Sant Roc, 25 xops a la Punta del Riu i plantes aromàtiques a l'escola (lavanda i romaní). Per fer-ho, han comptat amb l’ajut dels seus mestres i de l’equip de Medi Ambient del consistori.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) també ha col·laborat en el desenvolupament d’aquesta tasca, en la qual han participat  l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz; i la directora de l’escola, Magda Salsench.

Aquesta és una activitat que organitza cada any aquest centre educatiu, amb el patrocini de l’Ajuntament, per conscienciar els infants sobre la importància de conservar i cuidar el medi ambient.

Temas

Comentarios

Lea También