Vandellòs, Tivissa i Pratdip busca socis provats per reforçar la marca Terres de Mestral

Es tracta  d’una aliança estratègica entre el sector públic i el sector turístic privat del territori, mitjançant l’esforç comú, la creació i la gestió d’un producte turístic sostenible.

12 enero 2018 11:10 | Actualizado a 12 enero 2018 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, ha posat en marxa el projecte del Club de producte turístic de Terres de Mestral.

Es tracta  d’una aliança estratègica entre el sector públic i el sector turístic privat del territori, mitjançant l’esforç comú, la creació i la gestió d’un producte turístic sostenible.

A la pràctica, suposa “un conjunt de serveis turístics organitzats, una garantia per al turista dels serveis prestats pel Club, una xarxa d’empresaris turístics que proveeixen aquest serveis i un mètode per planificar, organitzar i estructurar els serveis i desenvolupar amb èxit un producte turístic”, segons precisa la MIDIT.

Els objectius principals del Club són millorar els mecanismes de promoció i comercialització de les empreses turístiques del territori, afavorir la desestacionalització de l’activitat econòmica i la internacionalització de la destinació i generar ocupació en l’àmbit local.

Formar part del Club és gratuït per a les empreses interessades, però aquestes han de complir uns requisits per ser-ne membres: entregar la fitxa d’adhesió a la MIDIT amb la documentació demanada, respectar una sèrie de compromisos, tenir l’activitat turística o prestar serveis turístics al territori de la Mancomunitat i ser acceptat com a membre per l’ens gestor, que és la MIDIT.

 

Pel que fa als compromisos, els integrants del Club estan obligats a participar activament en les sessions de formació que s’estableixin i en les reunions de treball del Club, aportant idees i propostes. També, a utilitzar i cofinançar, si s’escau, les eines de promoció de la marca turística de Terres de Mestral; i a treballar per la qualitat dels serveis oferts i pel desenvolupament territorial sostenible.

En contrapartida, els membres tindran un seguit d’avantatges, com ara presència en els materials divulgatius, en fires turístiques i en workshops de comercialització;  acompanyament en la creació de productes turístics especialitzats i en el mercat internacional; participació en famtrips i presstrips especialitzats, accés a informes d’investigació de mercats, etc.

Segons es preveu, la primera trobada dels membres del Club tindrà lloc a inicis del mes de març, per la qual cosa la MIDIT demana a les empreses interessades a apuntar-s’hi (allotjaments, bars i restaurants, cellers, cooperatives, negocis d’activitats o altres serveis turístics) que li facin arribar la sol·licitud d’adhesió abans del 31 de gener.

Comentarios
Multimedia Diari