Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vandellòs aprova un projecte per escalfar equipaments municipals amb biomassa

A la darrera sessió plenària també s’ha donat llum verd a l’actualització de la nomenclautura de les vies públiques de l’Hospitalet de l’Infant

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet

FOTO: L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infnat ha aprovat el projecte d’instal·lació d’una xarxa de calor amb caldera de biomassa a diversos equipaments municipals de Vandellòs amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals (PSC, PdeCAT, ERC, PP i la FIC) . Es tracta d’un projecte de la Diputació de Tarragona, que costarà 119.285,65 euros (IVA exclòs), i que, segons és previst, s’executarà l’any vinent.

El 50% del cost serà finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea; i del 50% restant se’n faran càrrec, a parts iguals, la Diputació i l’Ajuntament (25% i 25%, respectivament).

Els equipaments municipals de Vandellòs on s’instal·larà  la xarxa de calor amb  caldera de biomassa, que subministrarà aigua calenta per a calefacció, serà  l’edifici de  l’Ajuntament de Vandellòs i l’edifici d’aquest poble que acull el consultori mèdic i la residència i el centre de dia per a la gent gran. Les instal·lacions actuals de calefacció es mantindran per servir de suport i, en cas d’aturades, per manteniments o altres possibles incidències.

Altres acords destacats

A la sessió plenària d’ahir dijous 20 de desembre, també es va aprovar inicialment l’actualització de la nomenclatura de les vies públiques del nucli de l’Hospitalet de l’Infant i dels polígons Les Tàpies I I II;  així com de la numeració dels immobles; i també la nova retolació; amb els vots a favor del PSC, ERC, PP i la FIC i l’abstenció del PDeCAT.

Aquesta documentació se sotmetrà a informació pública per termini d’un mes, mitjançant un anunci publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), a la seu electrònica de l’Ajuntament i en el tauler d’anuncis, perquè les persones interessades puguin presentar-hi al·legacions.

Informades les al·legacions, el Ple de la Corporació l’aprovarà definitivament, si escau; i posteriorment, es procedirà a la publicació de l'aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província (BOPT) i a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://vandellos-hospitalet.eadministracio.cat).

Per actualitzar la nomenclatura dels carrers i la numeració dels edificis, els departaments municipals de Serveis Tècnics i Cultura i la Policia Local, han realitzat un treball de camp, per comprovar que els noms de tots els carrers estiguessin ben escrits, i que tots tinguessin nom. El nou model de placa que es col·locarà a les vies públiques estarà adaptat a la nova imatge corporativa de l’Ajuntament.

D’altra banda, amb els vots a favor del PSC i la FIC i l’abstenció del PdeCAT, d’ERC i del PP, el Ple de l’Ajuntament va acordar concedir aval a IDETSA, perquè aquesta societat municipal pugui demanar un préstec de 400.000 euros, per tirar endavant la 3a fase del desplegament de fibra òptica al nucli de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta fase abastarà, l’any que ve, la zona compresa entre el Teatre Auditori i la zona de l’Arenal.

Temas

Comentarios

Lea También