Vandellòs i l'Hospitalet congela els impostos per a l’any 2020

El govern local aprova inicialment les ordenances fiscals per a l’any vinent que preveuen l’increment d’un 1% de l’impost de circulació

01 octubre 2019 12:10 | Actualizado a 01 octubre 2019 12:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat inicialment la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2020. La sessió va acordar mantenir els impostos congelats amb els vots favorables de PSC, ERC, la CUP i Cs i l’abstenció de JxCat i la FIC. L’únic impost que s’incrementarà un 1% respecte aquest any és el de vehicles de tracció mecánica, mentre que la resta no patirà cap modificació.

Cal destacar que des de fa anys, el consistori ha apostat per no variar les ordenances i ha mantingut les bonificacions per a famílies nombroses en el rebut de l’Impost de Béns Immobles (IBI).

A la darrera sessió plenària també es va aprovar la proposta d’acord presentada per la CUP sobre els espais de treball per als grups municipals de l’oposició. El ple va acordar «instar al govern municipal a, en el termini d’un mes, facilitar a cada grup un espai de treball independent i ben adequat per a realitzar les tasques polítiques, així com per poder exercir el dret a reunió i a atendre les sol·licituds de reunió de la ciutadania».

Suport a les ONG

D’altra banda es va donar llum verda a la moció d’ERC en suport a les ONG que treballen en el rescat i salvament al Mediterrani. Un acord que reitera «el compromís local com a municipi d’acollida, posant a disposició del Govern i entitats socials que treballen amb les persones refugiades els recursos necessaris».

Comentarios
Multimedia Diari