Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant no organitzarà cap acte públic per Sant Joan

El consistori mantindrà les platges obertes, però no s'hi permetrà fer fogueres

17 junio 2020 07:50 | Actualizado a 17 junio 2020 17:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tal com vam informar al maig, l’Ajuntament no organitzarà cap acte públic per celebrar la festa de Sant Joan, per precaució, davant la situació d’alarma sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

El consistori considera que en aquests moments el més important és garantir la seguretat de la ciutadania i que les previsibles mesures de seguretat i de limitació d’aforament dificultarien l’organització i desenvolupament dels actes. A més, argumenta que la suspensió d’aquesta festa i dels altres esdeveniments cancel·lats  permetrà destinar els pressuposts que hi havia previstos a altres partides vinculades a l’atenció a les persones i a la promoció econòmica, per fer front a les conseqüències de la crisi ocasionada per la Covid-19.

 Per Sant Joan, l’Ajuntament mantindrà obertes les platges del municipi. Per aquest motiu, demana a la ciutadania que en faci un ús responsable i respecti les normes i recomanacions de protecció per a la salut, recollides en la cartelleria: cal mantenir sempre la distància de seguretat de 2 m, utilitzar mascareta si no és possible mantenir la distància de 2 m, no s’hi pot anar en grups de més de 15 persones; s’ha de deixar lliure 6 metres des de l’aigua; i només s’hi poden fer activitats esportives sense contacte físic, individuals i mantenint una distància mínima de 2 metres.

Per evitar les concentracions de gent,  no es permetrà fer fogueres a les platges.

Comentarios
Multimedia Diari