Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reparteix els aliments de Càrites

A les famílies necessitades a les seves llars

25 marzo 2020 20:10 | Actualizado a 27 marzo 2020 17:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha assumit el repartiment d’aliments de Càrites Parroquial, per garantir la seguretat del beneficiaris i dels voluntaris d’aquesta entitat amb seu tant al nucli de Vandellòs com al de l’Hospitalet de l’Infant.

Divendres passat, 20 de març, els operaris de la brigada municipal van lliurar els lots de productes alimentaris a les 11 famílies  necessitades que hi ha a Vandellòs; i aquest dijous, 26 de març, és previst que els reparteixin també a les 61 famílies en risc d’exclusió social que hi ha a l’Hospitalet de l’Infant.

L’entrega s’efectua als domicilis de les famílies, per evitar-los el desplaçament; i la preparació dels lots té lloc a la seu de Càrites a l’Hospitalet de l’Infant.

Per realitzar aquesta distribució d’aliments d’una manera segura, els operaris de la brigada municipal van rebre una formació de la Creu Roja la setmana passada sobre mesures d’autoprotecció, d’higiene i de seguretat destinades a la prevenció del COVID-19.

A banda de l’aportació anual que l’Ajuntament fa a Càrites, el consistori ha decidit donar 3.000 euros a aquesta entitat perquè pugui fer front a la situació actual d’excepcionalitat ocasionada per la crisi sanitària del coronavirus.

Comentarios
Multimedia Diari