Vandellòs i l'Hospitalet dóna la recaptació de la Sant Silvestre a la Lliga contra el Càncer

Més de 500 euros aplegats amb la inscripció i amb la venda de dolços

11 enero 2018 17:49 | Actualizado a 15 enero 2018 13:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidora d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant,, Cristina Borràs, ha lliurat els diners aplegats en la VI Cursa de Sant Silvestre a la presidenta de la delegació de la Lliga contra el  Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que hi ha al poble, Gemma Arias.

Més de 500 euros recaptats amb la inscripció d’un euro per participant que, com a novetat, va cobrar l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament a favor d’aquesta entitat; i amb la venda de dolços elaborats per voluntaris de la Lliga durant la jornada.

D’aquesta manera, l’Àrea d’Esports ha complert el compromís que va contreure el passat 12 de juny, quan va signar un conveni de col·laboració amb la Lliga, és a dir, destinar tots els diners reunits amb el cobrament de la inscripció a aquesta entitat.

La Lliga, per la seva banda, va prometre invertir aquesta quantitat en la millora del malalt oncològic i en la realització  d’activitats de prevenció del càncer.

La propera edició de la Cursa també serà en benefici de la Lliga, segons ha anunciat la regidora d’Esports, Cristina Borràs, qui té previst establir més col·laboracions amb aquesta entitat al llarg del 2018.

A la VI Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat 24 de desembre al matí, s’hi van apuntar unes 400 persones, de totes les categories.

Els guanyadors van ser: Mikel Besora, del club Salomon Running, amb un temps d’11 minuts i 32 segons, en la categoria masculina; i Pilar Rus, del club Borges Trail AAEET, amb un temps de 13 minuts i 15 segons, en la categoria femenina.

El primer atleta local de la categoria masculina va ser David O’Callaghan, del Centre Excursionista Serres del Mestral, amb un temps de 13 minuts i 4 segons; i Marta Galego, del club Triatló Serres del Mestral, amb un temps de 16 minuts i 7 segons, va ser la primera atleta local de la categoria femenina.

Els resultats d’aquesta cursa solidària, que va tenir un recorregut de 4.000 m  (dues voltes a un circuit de 2.000 metres) i la Plaça Berenguer d’Entença com a punt de sortida i d’arribada.

Comentarios
Multimedia Diari