Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vandellòs i l’Hospitalet es promociona a la Fira d’Andorra la Vella

Un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi als visitants.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l'estand de Vandellòs a Andorra.

Imatge de l'estand de Vandellòs a Andorra.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat en la 3ª Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar del 27 al 29 d’octubre.

Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi als visitants d’aquesta fira, una de les més rellevants en l’àmbit dels Pirineus, on es mostren les últimes novetats i tendències per a l’oci, l’esport i les activitats complementàries per portar una vida sana.

En aquest gran aparador d’oci, el que més ha despertat l’interès dels més de 1.500 visitants que s’han apropat a l’estand de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha estat “les platges i les rutes de senderisme, entre les quals especialment, de manera especial, el Sender litoral del Jonquet”, segons ha explicat la regidora de Turisme, Elídia López, que va assistir a la inauguració de la Fira i va tenir l’oportunitat de saludar al cap de govern d’Andorra, Antoni Martí; i a diversos cònsols i consellers dels país, “amb els quals s’està en converses per dur a terme promocions puntuals”; a més d’establir contactes amb diversos agents de viatge.

Aquest és el segon any que el municipi participa en aquesta fira, que és el primer esdeveniment del país pel que fa a volum de visitants i comerciants (atreu uns 70.000 visitants cada any), amb la idea seduir el mercat turístic andorrà, pròxim a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Temas

Comentarios

Lea También