Vandellòs i l’Hospitalet posen el cabell per lluitar contra el càncer

La iniciativa s’emmarca en la Setmana Solidària que organitza diferents activitats per ajudar a diverses causes 

07 agosto 2017 10:09 | Actualizado a 07 agosto 2017 10:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Algunes cues tenien anys, d’altres menys, però totes van tenir el mateix esperit: lluitar contra el càncer. Els veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es van implicar en la iniciativa per recollir aportacions per a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.
Els veïns podien tallar-se el cabell per 5 euros i, si tenien un cabell de 20 cm o més, donar-lo perquè pugui ser utilitzat per a fer perruques per als malalts de càncer.

La iniciativa s’emmarca en la Setmana de la Joventut Solidària, que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament i que s’allargarà fins al 10 d’agost.

Avui es muntarà una paradeta solidària, amb els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves, a la sessió de cinema prevista a Ca la Torre de Vandellòs (22.00). S’hi projectarà Capitán Calzoncillos, su primer peliculón.

Per demà, dimarts, s’ha muntat un taller d’astronomia al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció donació té un preu de tres euros.

Comentarios
Multimedia Diari