Vandellòs i l'Hospitalet premia els autors de les imatges del calendari de 2022 i el guanyador del concurs del Pessebre dels Estels

Aquestes fotografies van ser les més votades pels seguidors de Facebook i d’Instagram de Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

09 enero 2022 21:50 | Actualizado a 13 enero 2022 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va organitzar ahir dimarts, 11 de gener, un acte de reconeixement als autors i autores de les imatges del calendari de 2022 que ha editat el consistori. Aquestes imatges van ser les més votades cada mes de 2021 pels seguidors de Facebook i d’Instagram de Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

Cada mes, l’equip tècnic de la Regidoria de Turisme va escollir tres imatges del municipi que havien estat publicades a Instagram, perquè els seguidors i seguidors de la pàgina de Facebook de Turisme i del perfil d’Instagram poguessin votar quina havia de ser la foto del mes.

En l’acte de reconeixement celebrat a l’Oficina de Turisme, la regidora María José Gómez va agrair als guanyadors i guanyadors del concurs la seva participació en aquesta iniciativa i la seva contribució a donar a conèixer els atractius del municipi arreu del món, a través de les xarxes socials; i també va felicitar-los per la qualitat i la bellesa de les imatges captades.

Com a guardó, els i les igers guanyadores (Marcos Alcalá, Carmina Pastó, Georgina Segarrés, Diana Alarcón, Loida Ortega, Roberto Garcia, Jaume Pena, Marcos Espinola, Àngels Gisbert, Montse Magriñà, Carme Badillo, Georgina Segarrés i Orsi Németh) van rebre un lot de productes locals; unes còpies del calendari en què apareixen les seves fotografies i el darrer fullet de promoció turística del municipi que ha editat l’Ajuntament.

Lliurament del premi del V Concurs d’Instagram del Pessebre dels Estels

Ahir, dimarts 11 de gener, la regidora María José Gómez també va lliurar el premi a l’iger Josep Coca, el guanyador del V Concurs d’Instagram del Pessebre dels Estels, que va convocar també la Regidoria de Turisme. El premi consisteix en una estada d’una nit per a dues persones amb esmorzar a l’hotel la Figuerola amb dinar de menú degustació al restaurant el Safareig i accés a la piscina lúdica.

La fotografia del Josep Coca va ser una de les tres imatges finalistes escollides per l’equip de Turisme i la que va obtenir més vots a la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Aquesta imatge apareixerà al calendari de 2023 de l’Ajuntament.

La regidora agraeix a la guanyadora del concurs i a totes les persones que hi van participar el fet que hagin contribuït a difondre l'encant del Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló per les xarxes socials.

Comentarios
Multimedia Diari