Vandellòs promou la gastronomia d’interior

Aquest diumenge s’inaugurarà la cita amb la Diada, que tindrà lloc a la plaça Drs. Gil-Vernet

05 abril 2019 08:02 | Actualizado a 05 abril 2019 20:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb la celebració de la 3a Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior, s’inaugurarà diumenge, 7 d’abril, la tercera edició d’aquestes jornades, organitzades per la Regidoria de Turisme. La Diada tindrà lloc a la plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, a partir de les 11 h.
En aquest escenari, amb la torre medieval de fons, s’hi podran menjar miniclotxes, elaborades per la Cooperativa agrícola de Vandellòs, i els tastets cuinats per la desena de restaurants que participaran en les jornades, per un preu de 2 euros. També hi haurà actuacions en directe i sortejos. 
Com a novetat, hi haurà un show cooking infantil solidari, és a dir, els nens i nenes que assisteixin a la Diada podran cuinar un dels tastets (en concret, el proposat per la botiga de Menjars Deviteca) i els diners recaptats amb la venda seran destinats a la Fundació el Somni dels Nens, una entitat que dóna suport als nens que pateixen càncer o altres malalties cròniques i greus i a les seves famílies. 
Les jornades gastronòmiques, pròpiament dites tindran lloc del 7 al 21 d’abril. Durant aquests dies, als nou establiments de restauració participants (6 són de l’Hospitalet de l’Infant: Amalfi Pizzeria, Deviteca Botiga de menjars, El Solomillo, Restaurant Hotel Sancho, Restaurant Nàutic i Topolino; 2 són de Masboquera: Casal de Masboquera Paco Boix i El Rebost de la Nuri, i un de Pratdip: La Cuina d’en Carlos) oferiran els tastets que es podran assaborir a la 3a Diada i menús especials a uns preus entre els 12,50 € i els 22,50 €. Aquests menús tindran com a ingredients principals productes i plats de la terra, com ara galtes i costelles de porc, conill, cargols, bolets, escalivada, llonganissa, etc.
Entre els qui omplin una butlleta amb tres segells (l’establiment hi estamparà un segell per cada menú consumit) se sortejarà un val per a un menú per a dues persones en un establiment participant. 

Les bases del sorteig i la informació detallada dels tastets de la Diada i dels menús de les jornades es poden consultar als webs www.hospitalet-valldellors.cat i www.vandellos-hospitalet.cat. 

Amb l’organització d’aquestes jornades i de les dedicades a la tonyina –que enguany se celebraran del 19 de maig al 9 de juny–, l’Ajuntament vol «promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, previs a l’estiu», segons explica la regidora de Turisme, Elidia López.

Comentarios
Multimedia Diari