Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Veïnes de Sant Jaume dels Domenys fan un curs de defensa personal

L'objectiu és tenir les eines per escapar-se d'una agressió

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les alumnes del curs de defensa personal.

Les alumnes del curs de defensa personal.

Sant Jaume dels Domenys ha començat a impartir un taller de defensa personal adreçat a dones. És una activitat gratuïta que mitjançant la tècnica Gracie Jiu Jitsu proposa dotar a les alumnes de la capacitat de poder respondre davant d’un atac amb violència per part d’algú amb una constitució física més forta.

L’objectiu no es enfrontar-se directament amb un agressor sino tenir les tècniques necessaries per poder donar una primera resposta i escapar-se per garantir la pròpia seguretat. La iniciativa la impulsa l’Ajuntament després que algunes veïnes proposessin aquest taller.

Finals de juny
El taller va començar a principis d’abril i s’allargarà fins a finals de juny. D’aquesta manera la formació és més completa i amb garanties de poder fer front a una amenaça.

Les sessions tenen una durada d’una hora, s’imparteixen a la Casa de Cultura a les 7 de la tarda i són impartides per l’Oscar Gavilán Gallego, especialista en arts marcials.
 

Temas

Comentarios

Lea También