Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca, Tarragona i Reus mostren la seva unitat en la defensa de les necessitats ferroviàries

La reunió d'avui és la mateixa que s'ha fet a Cambrils i Salou aquesta mateixa setmana

Diari de Tarragona

Whatsapp
Josep Fèlix Ballesteros, Josep Poblet i Carles Pellicer, a l'Ajuntament de Vila-seca FOTO: Aj. Vila-seca

Josep Fèlix Ballesteros, Josep Poblet i Carles Pellicer, a l'Ajuntament de Vila-seca FOTO: Aj. Vila-seca

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i Reus, Carles Pellicer, han mantingut una reunió aquest matí a Vila-seca per tal d’analitzar les necessitats ferroviàries del territori i la situació actual del Corredor del Mediterrani.

La trobada ha servit per ratificar el pacte territorial signat el passat 19 d’abril a la delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona entre els municipis de Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Vila-seca i la Generalitat, per tal d’impulsar les infraestructures estratègiques del Camp de Tarragona i que l’Estat compleixi els seus compromisos en matèria ferroviària.

Els alcaldes han posat de manifest que el consens entre els municipis i la Generalitat és clau per aconseguir millorar els serveis de transport i les infraestructures del Camp de Tarragona i han recordat també que aquest document ferroviari, harmònic i assumible, és el resultat de més d’un any de treball conjunt.

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha recordat que a Vila-seca el Corredor del Mediterrani ja és una realitat que situa a la població al bell mig de les comunicacions ferroviàries de futur en connectivitat a tots els àmbits.

Temas

Comentarios

Lea También