Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca acomiada a tres professors amb motiu de la seva jubilació

L'Ajuntament dva oferir recentment una recepció als mestres dels diversos centres escolars de la ciutat que s'han jubilat en finalitzar el curs 2016-2017.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de família dels professors jubilats a l'Ajuntament de Vila-seca.

Foto de família dels professors jubilats a l'Ajuntament de Vila-seca.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya, van presidir un acte que va comptar amb la presència d'una seixantena de professors i va servir per retre un senzill homenatge als dos mestres i professora jubilades: Maria del Carme Escoda, mestra i directora de l’Escola Mestral; Maria Pineda Tous, professora de l’Institut Ramon Barbat Miracle i Joan Martin, mestre de l’Escola Cal·lípolis.

En els seus parlaments, l'alcalde de Vila-seca va voler fer esment al sentiment que implica ser mestre o professor, la vocació que porta inherent un educador durant tota la seva vida; mentre que la regidora Manuela Moya va remarcar la importància que tenen els mestres en la vida dels alumnes, els quals sempre recorden la figura de qui els va educar a les aules.

Temas

Comentarios

Lea También