Vila-seca acull la jornada: “Cessetània: Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona”

En el mateix acte, l’Ajuntament de Vila-seca s’ha adherit a la declaració

03 octubre 2021 20:30 | Actualizado a 07 octubre 2021 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca ha sigut avui el punt de trobada de diverses entitats del Camp en l’àmbit del desenvolupament local, en el marc de la jornada “Cessetània: Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona”, que ha tingut lloc a l’Auditori Josep Carreras.

L’acte ha estat presentat pel periodista vila-secà Xavier Graset i inaugurat per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Juan José Torres. L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha destacat la importància de les polítiques de proximitat pel que fa a l’ocupació per a conèixer “les necessitats reals en aquest àmbit i com fer una correcta captació del talent”, tot remarcant que “la complicitat entre diversos municipis i entitats facilita una política d’ocupació molt més eficaç”.

Per la seva banda, el director del SOC, Juan José Torres, ha comentat que “la cooperació i la col·laboració són elements necessaris per a garantir l’ocupació de qualitat i millorar la cohesió social i territorial”.

Després de la presentació de l’acte, l’Ajuntament de Vila-seca i la Unió General de Treballadores i Treballadors del Camp de Tarragona han signat la seva adhesió a la Declaració de la Cessetània, en la qual es comparteix la voluntat d’impulsar projectes sostenibles i generadors d’ocupació de qualitat, i participar en processos de millora contínua de la col·laboració pública i privada.

Posteriorment a la signatura, ha tingut lloc la xerrada d’estratègies de cooperació territorial i la taula rodona de Bones pràctiques en desenvolupament territorial amb la participació dels ajuntaments d’Amposta i de Santa Coloma de Gramenet, PIMEC Tarragona i l’Associació de Micropobles de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari