Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca acull un concert solidari en benefici d’una escola a Rwanda

El concert homenatjarà a Mn. Josep Cabayol, missioner diocesà durant més de 40 anys. Tindrà  lloc aquest divendres dia 23 de març a les 21.00 hores a l’auditori Josep Carreras

Diari de Tarragona

Whatsapp
Mn. Josep Cabayol a Rwanda.

Mn. Josep Cabayol a Rwanda.

El concert organitzat per la Delegació de Missions de l’Arquebisbat de Tarragona tindrà lloc aquest divendres dia 23 de març a les 21.00 hores a l’auditori Josep Carreras de Vila-seca. Anirà a càrrec de la Durham University Orchestral Society procedent del Regne Unit, que compta amb més de cinquanta anys d’història. Formada per una orquestra simfònica i una de cambra està formada només per estudiants i és l’agrupació musical líder de totes les universitats angleses. Ha tocat  a Venècia, Praga, Berlín i Madrid.

El benefici del concert anirà destinat a un projecte social missioner, l’equipament de nou aules per a l’escola d’educació infantil i primària a Kampanga, a Rwanda. Aquesta iniciativa sorgeix del desig d'intentar pal·liar les necessitats de la població i contribuir al desenvolupament socioeconòmic mitjançant la millora del nivell d'educació dels infants d’aquesta regió. A la regió només existeixen dos centres escolars, allunyats entre si. 

Durant la realització del projecte, alumnes i pares contribuiran en la construcció, transportant materials, com a voluntariat, en els temps d'horaris de classe i caps de setmana. Tota la població és molt conscient de la importància i necessitat d’aquesta escola. El concert també serà un homenatge a Mn. Josep Cabayol (La Riera de Gaià, 1935), prevere diocesà i missioner, que ha estat 40 anys lliurant la seva vida als més necessitats de Rwanda i El Congo.


 

Temas

Comentarios

Lea También