Vila-seca acull un concert solidari en benefici d’una escola a Rwanda

El concert homenatjarà a Mn. Josep Cabayol, missioner diocesà durant més de 40 anys. Tindrà  lloc aquest divendres dia 23 de març a les 21.00 hores a l’auditori Josep Carreras

21 marzo 2018 18:35 | Actualizado a 22 marzo 2018 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concert organitzat per la Delegació de Missions de l’Arquebisbat de Tarragona tindrà lloc aquest divendres dia 23 de març a les 21.00 hores a l’auditori Josep Carreras de Vila-seca. Anirà a càrrec de la Durham University Orchestral Society procedent del Regne Unit, que compta amb més de cinquanta anys d’història. Formada per una orquestra simfònica i una de cambra està formada només per estudiants i és l’agrupació musical líder de totes les universitats angleses. Ha tocat  a Venècia, Praga, Berlín i Madrid.

El benefici del concert anirà destinat a un projecte social missioner, l’equipament de nou aules per a l’escola d’educació infantil i primària a Kampanga, a Rwanda. Aquesta iniciativa sorgeix del desig d'intentar pal·liar les necessitats de la població i contribuir al desenvolupament socioeconòmic mitjançant la millora del nivell d'educació dels infants d’aquesta regió. A la regió només existeixen dos centres escolars, allunyats entre si. 

Durant la realització del projecte, alumnes i pares contribuiran en la construcció, transportant materials, com a voluntariat, en els temps d'horaris de classe i caps de setmana. Tota la població és molt conscient de la importància i necessitat d’aquesta escola. El concert també serà un homenatge a Mn. Josep Cabayol (La Riera de Gaià, 1935), prevere diocesà i missioner, que ha estat 40 anys lliurant la seva vida als més necessitats de Rwanda i El Congo.


 

Comentarios
Multimedia Diari