Vila-seca cancel·la tots els actes previstos durant l’estiu

Tan aviat com la situació sanitària ho permeti, s’activarà una reprogramació dels actes festius previstos per aquest estiu.

23 julio 2020 10:40 | Actualizado a 23 julio 2020 11:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme, atès l’escenari actual de diversos casos positius confirmats de Covid-19 al municipi i per tal d’evitar l’increment de possibles contagis i preservar la salut de la nostra població, han decidit la suspensió de totes les activitats d’estiu programades durant els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament i el Patronat mantenen el nostre compromís amb la cultura, el turisme i l’esport i, tan aviat com la situació sanitària ho permeti, s’activarà una reprogramació dels actes festius previstos per aquest estiu.

En aquest comunicat, ambdues institucions volen expressar que “com sempre, defensem i recolzem a les entitats del municipi, als artistes i a la indústria cultural, esportiva i turística en un moment molt crític i delicat per aquests sector i tornarem a comptar amb totes les entitats, els artistes i el sector empresarial”.

Un brote de coronavirus suspende la fiesta mayor de verano de Vila-seca

Vila-seca y su núcleo turístico de La Pineda han cancelado la fiesta mayor veraniega ante el riesgo de contagios de la Covid-19 en la ciudad. La decisión dolorosa, ha si la ha calificado el alcalde Pere Segura, y apoyada por todos los grupos políticos del Ayuntamiento, se ha tomado al mediodía tras sopesar en una reunión de trabajo los pros y los contras de la decisión.

Comentarios
Multimedia Diari