Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca congela els impostos i taxes municipals per novè any consecutiu

El ple d'aquest vespre debatrà les ordenances fiscals de 2018.

Jordi Cabré

Whatsapp
El ple començarà aquest vespre de dilluns a partir de les 21 hores. Foto: DT

El ple començarà aquest vespre de dilluns a partir de les 21 hores. Foto: DT

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca aprovarà aquest vespre la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2018.

Amb aquesta aprovació, Vila-seca congelarà per novè any els seus impostos i taxes municipals, incorporant també noves bonificacions que afavoriran diverses famílies del municipi.

L’Ajuntament de Vila-seca, que des de fa anys destina una gran inversió econòmica al seu programa d’impuls a l’ocupació per a reduir l’atur i que ha estat la primera ciutat de Catalunya en assolir el deute bancari zero, incrementa encara més el quadre de bonificacions de les ordenances per a les famílies i aprova per novè any la congelació dels impostos municipals.

Del prop de la trentena de bonificacions establertes, pel proper any concretament s’incrementen molt les bonificacions de les llars d’infants per a famílies amb rendes baixes i també es bonifiquen les taxes de l’escola de música i conservatori per a les famílies monoparentals.

De fet, dels darrers 9 anys, Vila-seca ha congelat íntegrament els seus impostos en 8 ocasions (2010, 2011, 2013, 2014 i 2015, 2016, 2017 i 2018), ja que durant el 2012 l’IBI es va veure afectat per l’increment realitzat des del govern central.

Cal destacar que la congelació per aquest 2018 significa un increment 0 en qualsevol impost o taxa pels ciutadans de Vila-seca.

Temas

Comentarios

Lea También