Vila-seca inaugura el fòrum dedicat al turisme

REDINTUR és la xarxa d’universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en l’àmbit d'aquest

16 noviembre 2017 12:46 | Actualizado a 16 noviembre 2017 13:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca ha acollit avui la inauguració del VII Fòrum REDINTUR, la xarxa d’universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en l’àmbit del Turisme.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel·lo i el president de REDINTUR, Antonio Guevara.

L’alcalde Josep Poblet ha destacat que el turisme “ens aporta estabilitat, modernització de les infraestructures i protecció del patrimoni” a la vegada que ha afirmat que “aquestes trobades engrandeixen el treball que cadascú fa des dels seus llocs”.

En aquesta línia, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, ha explicat que la “investigació a les universitats ha d’aportar benestar a les persones, progrés social i econòmic i desenvolupament al territori”.

En acabar la inauguració oficial del Fòrum REDINTUR, s’ha donat pas a la taula rodona que ha encetat el regidor d’Universitat, Cultura i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, Pere Segura, que tractava sobre “Vila-seca, l’èxit de la reformulació del model turístic amb visió de futur”.

En acabar, Francesc Bueno, cap de promoció de la Costa Daurada, ha impartit la conferència “Plans estratègics de la Costa Daurada”.

Seguidament a la taula rodona, s’han presentat els 8 treballs fi de màster seleccionats per la Comissió Avaluadora de REDINTUR, dels quals dos han estat guardonats amb la “Distinció Extraordinària”.

Comentarios
Multimedia Diari