Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca llueix la tradició i amaga els polítics per la Diada

La plaça de l'Església es converteix en l'escenari de diverses activitats folklòriques, però sense ofrena floral.

Jordi Cabré

Whatsapp
Els gegants han sortit del vestíbul de l'Ajuntament per ballar a la plaça de l'Església de Vila-seca.

Els gegants han sortit del vestíbul de l'Ajuntament per ballar a la plaça de l'Església de Vila-seca.

L'Ajuntament de Vila-seca ha organitzat aquest matí els actes de celebració de l'11 de setembre juntament amb les entitats locals de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Gegants i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, el grup de teatre La Tramoia, Assemblea.cat i Òmnium Cultural.

Els actes han començat cap a les deu del matí a la plaça de l'Església, on s'ha fet una petita degustació de balls de bastons, gegants i castells. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han ofert un vermut popular a tots els assistents.

Vila-seca
Balls de bastons a la plaça de l'Església de Vila-seca.

De fet, una de les notes més destacades ha estat l'absència de polítics en aquesta expressió festiva de la Diada a la plaça de l'Església. La lectura del manifest tampoc ha comptat amb representació de la corporació com tampoc hi hagut ofrena floral.

El regidor Robert Rodríguez (Decidim Vila-seca) hi era present en aquests actes culturals programats, però hi era més per la seva integració al món cultural que no pas com a membre de la corporació municipal.

Abans de tancar la jornada sí han aparegut a la plaça de l'Església diversos regidors del govern: Pere Segura, Lucía Teruel, Esmeralda Núñez i Manuela Moya. També s'ha vist el regidor Josep Forasté (Decidim Vila-seca) i Roberto Garcia (No Adscrits). Alguns d'ells han agafat l'autobús per anar a l'acte central de la Diada a Barcelona

Un centenar de persones, incloent les entitats s'han donat cita a la plaça de l'Església.

Temas

Comentarios

Lea También