Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca obre una nova sortida al centre històric

El carrer Beatriu de Queralt ja està connectat amb el carrer Creus.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El carrer permet connectar millor el centre històric amb la part nord de Vila-seca.

El carrer permet connectar millor el centre històric amb la part nord de Vila-seca.

Aquest  matí ha entrat en servei el nou tram del carrer Beatriu de Queralt de Vila-seca que connecta amb el carrer de les Creus i que es converteix en un nou punt d’accés al centre històric de Vila-seca.

Aquest nou tram de carrer ha quedat totalment urbanitzat després que l’Ajuntament de Vila-seca adquirís i enderroqués posteriorment l’edifici del carrer de les Creus número 25-27.

L’edifici fou comprat l’any 2015 per tal de poder millorar la mobilitat i crear un nou punt de connexió del centre històric amb les zones del Castell, de la Formiga i de la Canaleta.

Les obres, finalitzades ja fa unes setmanes, han permès crear un nou espai de 250 m2 amb acabats similars als dels carrers del centre històric que possibiliten el pas de vehicles i de persones.

Després de l'enderroc corresponent de l'edifici, els treballs han consistit en els reforços de les parets mitgeres, el revestiment de les façanes i la urbanització del nou tram de carrer amb la instal·lació d’un mobiliari urbà molt característic, amb jardineres i bancs de fusta degudament integrats a l’espai.

Temas

Comentarios

Lea También