Vila-seca posa en marxa el Servei d’Orientació a Treballadors i Empresa

Atenció personalitzada i continguts formatius online a disposició d’empresaris i autònoms i vila-secans

25 mayo 2020 17:30 | Actualizado a 25 mayo 2020 17:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vila-seca activa un Servei d’Orientació a Treballadors i Empresa dirigit a empreses i autònoms per adaptar els negocis a la nova realitat post Covid-19.

D’una banda, aquest servei oferirà orientació empresarial i atenció personalitzada gratuïta sobre la problemàtica jurídica, econòmica i laboral específica de cada empresa afectada per la Covid-19.

D’aquesta manera, es detectaran necessitats a curt i mitjà termini, s’atendran a les empreses i autònoms de Vila-seca i es derivaran consultes als organismes competents, en relació a informació laboral; informació d’ajuts i crèdits o informació de les mesures municipals. Aquest servei, que s’inicia avui mateix i es preveu que finalitzi a finals d’aquest any, es prestarà a través de whatsapp al telèfon 699 37 42 88 i a través del correu electrònic sote@vila-seca.cat

D’altra banda, el Servei d’Orientació a Treballadors i Empresa també oferirà assessorament, suport i acompanyament per al redisseny d’estratègies de negoci pel manteniment de l’activitat i adaptació a l’entorn postcovid, a través de 2 webinars gratuïts (continguts formatius que s’imparteixen a través d’internet). Aquest servei, que es prestarà de forma individual i en sessions grupals, està dirigit especialment a comerços, activitats de serveis, restauració i bars de Vila-seca.

Concretament un webinar s’adreçarà al sector comerç i serveis i l’altre, al sector de restauració i bars. Aquests webinars, d’una setmana de durada, constaran de tres àmbits de treball: sessions streaming, treball individual i experiència d’interacció, a través de la plataforma Zoom.

Comentarios
Multimedia Diari