Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca prepara el Nadal amb més d'una vintena d'actes

Dijous 20 de desembre a les 7 de la tarda s'iniciaran oficialment les festes amb la Felicitació de Nadal i el Tradicional Brou, amb l'acompanyament musical d'un cor infantil de l'Escola de Música del Conservatori de la ciutat

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Vila-seca

FOTO: Aj. Vila-seca

Vila-seca ha preparat un complet programa d'actes per celebrar les properes festes de Nadal i Reis.

Dijous 20 de desembre a les 7 de la tarda s'iniciaran oficialment les festes de Nadal amb la Felicitació de Nadal i el Tradicional Brou, amb l'acompanyament musical d'un cor infantil de l'Escola de Música del Conservatori de Vila-seca. A continuació, tots els assistents podran degustar el Torró més Llarg de Catalunya de 2.019 centímetres, confeccionat per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

El dissabte 22 de desembre a les 21.00 h, el Grup de Teatre “La Tramoia” representarà El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, amb l’acompanyament del saxofonista Xavier Pié, a la Societat “El Centru”. La vigília de Nadal, el 24 de desembre, serà molt especial per als més petits, ja que podran celebrar la Festa del Tió a la plaça de l'Església, una activitat organitzada per l'Esplai l'Esclop de Vila-seca que començarà a les 6 de la tarda.

FOTO: Aj. Vila-seca

El dia de Nadal, a partir de les 7 de la tarda, els Amics del Teatre representaran els Pastorets a la Societat "El Centru", una representació que es tornarà a fer els dies 30 de desembre i 6 de gener.

Per Sant Esteve, arribaran els patges de SSMM els Reis Mags d'Orient fins al Castell de Vila-seca, on recolliran les cartes dels infants a partir de les 10h. A les 19.30h de la tarda a l'Auditori Josep Carreras, hi haurà el tradicional Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel del Conservatori. La invitació per tal d'accedir al concert caldrà recollir-la amb antelació al Conservatori, al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme.

D'altra banda, el Parc Infantil de Nadal començarà el dia 27 i s'allargarà fins al 30 de desembre, al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, en horari de 17.00 a 20.00 h. Els infants que també vulguin fer un tastet del Parc Infantil de Nadal de Salou, podran fer-ho el 28 de desembre. Els adolescents  gaudiran del Parc Jove de Nadal els dies 29 i 30 de desembre a l’Espai Jove Casa dels Obrers, entre les 11.00 i les 13.00 h i entre les 19.00 i les 23.00 h. Cal recordar que l'entrada als dos parcs serà solidària i, per tant, per accedir-hi, caldrà lliurar aliments de llarga durada pel Banc d'Aliments.

L'espectacle teatral "Cibernètic" tindrà lloc el dissabte 29 de desembre a les 7 de la tarda a l'Auditori Josep Carreras. Amb la fusió de la dansa, la música i la màgia, la Cia Souldance serà l'encarregada d'oferir-nos una estona de diversió per a tota la família. L'entrada és gratuïta i caldrà recollir la invitació al Conservatori de Música, al Punt d'Informació Juvenil o al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

El 30 de desembre tindrà lloc el concert “Un Nadal de lírica” a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal, a partir de les 19.30 h de la tarda a l'Auditori. L'últim dia de l'any, a les 12.00 h, hi haurà el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i, a la tarda, a les 17.45 h hi haurà una concentració de Gegants i Grallers a la plaça de l'Església que, amb cercavila fins a l'Estació del tren, aniran a rebre l'Home dels Nassos cap a les 18.15 h, el qual després de recórrer diversos carrers de Vila-seca, farà un discurs des del balcó de la Casa Consistorial, amb els Gegants i Grallers, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i els Amics del Cavall.

Vila-seca donarà la benvinguda al nou any amb la Festa de Cap d'Any al Pavelló Municipal d'Esports. L'entrada és gratuïta amb invitació, que es podrà recollir al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

El divendres 5 de gener a les 17.00 h, arribaran SSMM els Reis Mags d'Orient i recorreran els carrers de Vila-seca fins arribar al Castell de Vila-seca, on faran l'adoració al nen Jesús i després saludaran a tots els nens i nenes de Vila-seca des del balcó. El mateix divendres, la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les 19.00 h i a la Plana a partir de les 20.00h.

Cal recordar que, a banda dels actes del programa de Nadal i Reis, també hi haurà diverses activitats al Parc del Pinar de Perruquet al voltant del Pessebre de Sorra, com ara les cantades de nadales els dies 15 i 16 de desembre i diversos tallers infantils els dies 2, 3 i 4 de gener.

Temas

Comentarios

Lea También