Vila-seca programa telemàticament diverses accions pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Coordinat des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de l’Ajuntament

19 noviembre 2020 18:28 | Actualizado a 19 noviembre 2020 18:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca commemorarà, un any més, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Els actes començaran el dimecres 25 de novembre i finalitzaran el divendres 4 de desembre.

Coordinat des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vila-seca, aquest 25 de novembre es farà l’acte institucional per l’eliminació de la violència envers les dones amb la lectura del manifest a càrrec de la ciclista vila-secana, Helena Casas, i una taula rodona sota el títol “Desemmascarem la violència masclista”.

Tot i que aquests actes tindran lloc a la sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, totes les sessions seran telemàtiques i es podran seguir mitjançant la plataforma de videoconferència webex després de rebre l’enllaç un cop es notifiqui al correu electrònic mgesti@vila-seca.cat.

Aquesta taula rodona que començarà a les 18,20 hores, rebrà la participació d’Elisa Alegre, treballadora social i antropòloga; de Laura Guxens, diplomada en educació social i graduada en criminologia; i de Víctor Merino, doctor en dret especialista en drets humans i violència de gènere. Els actes continuaran el dijous 26 de novembre amb un taller telemàtic sobre la violència masclista en la vida quotidiana i el dimarts 1 de desembre amb un nou taller telemàtic sobre la violència masclista en l’espai públic.

L’horari dels tallers serà de 18 a 19 hores. El darrer acte serà el divendres 4 de desembre a partir de les 18 hores i servirà per analitzar el retorn del procés de reflexió entorn els tallers realitzats. El seguiment de l’acte serà retransmès en directe. Per tal de rebre l’enllaç de connexió caldrà enviar un correu electrònic a mgesti@vila-seca.cat

Comentarios
Multimedia Diari