Vila-seca seguirà la Nit de Reis en directe per TAC 12

Demà a la tarda a partir de les 16.30 h arriben els Reis Mags d’Orient a Vila-seca.

02 enero 2021 18:10 | Actualizado a 06 enero 2021 11:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar es passejaran pels carrers del municipi en cotxes d’època i els nens i nenes els podran saludar des de les finestres i els balcons de casa seva. Concretament, els horaris per a poder veure els Reis Mags seran els següents: des de les 16.30 fins a les 17.15 h els Reis passaran pel barri Miramar-Les Illes; des de les 17.15 fins a les 17.45 h saludaran els infants del barri de la Formiga i, finalment, el barri del Colomí i el Centre Històric el recorreran des de les 17.45 a les 18.30 h.

Per tots aquells que no disposin de finestres i balcons, podran baixar al carrer sempre que es respectin les mesures de seguretat. També hi haurà habilitats diversos espais on es podran situar les famílies que visquin en un dels carrers on no passi la Cavalcada, com és el cas del carrer del Doctor Gibert (els veïns podran ubicar-se al carrer del Requet de Fèlix), el passeig Ciutat de Melbourne (ubicació dels veïns a la Via Màxima), el carreró de Jaume Balmes (els veïns es podran situar al carrer de Jaume Balmes), el carrer de Riudoms (ubicació dels veïns a la plaça de l’Església) i el carrer de la Feredat (els veïns podran veure’ls des del carrer de l’Estadi).

En arribar al Castell, els infants de Vila-seca podran veure la seva salutació per TAC 12 TV, que retransmetrà l’esdeveniment en directe, a partir de les 18.30 h, així com també el lliurament de les claus de la ciutat i l’espectacle audiovisual.

A continuació, els Reis Mags, guiats pels fanalets penjats als balcons de les cases de Vila-seca, recorreran els carrers per a què els més petits estirin la corda i puguin rebre els regals. En el cas de no disposar de balcó, els regals seran entregats a les portes dels domicilis i serà obligatori l’ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans abans i després del lliurament.

La Nit de Reis a la Pineda tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda i, per la seva banda, a la Plana començarà a les 8 del vespre.

Cal recordar que tots els detalls del recorregut, així com les mesures de seguretat i altres detalls de la Nit de Reis, podreu trobar-los a l’aplicació mòbil “Reis Vila-seca”.

Comentarios
Multimedia Diari