Vila-seca s’engalana amb art efímer per la Diada de Sant Jordi

La presentació aquest matí ha anat a càrrec de la regidora de Cultura, Manuela Moya, juntament amb Jordi Cartanyà, diputat delegat de Centres d’Ensenyament de la Diputació de Tarragona.

17 abril 2021 21:10 | Actualizado a 22 abril 2021 19:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, ha presentat aquest matí una nova edició d’”Efimera. Art al Carrer”, que guarnirà el Centre Històric del municipi i el Jardí del Castell amb les escultures i els diversos dissenys ideats per alumnes de les escoles d’Art i Disseny de Tarragona i Reus de la Diputació de Tarragona.

La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Cultura, Manuela Moya, juntament amb Jordi Cartanyà, diputat delegat de Centres d’Ensenyament de la Diputació de Tarragona.

Vila-seca es convertirà, durant la Diada de Sant Jordi, en un espai cultural on els llibres reciclats i la creació artística es donen la mà. Concretament, aquestes creacions dels alumnes de les escoles de Tarragona i Reus les podrem trobar en un total de 8 espais: a la plaça d’Estudi, al portal de Sant Antoni, a la plaça de l’Església, a la plaça de Voltes, al carrer del Compte de Sicart, a la plaça de l’Església Vella i al Jardí del Castell.

La regidora de Cultura, Manuela Moya, ha destacat que “les creacions artístiques estan pensades per a remoure sensibilitats i tocar els sentiments que s’han vist tan afectats durant la pandèmia” i ha afegit que “aquest any, des de Vila-seca donarem una forta empenta a la cultura, la qual, més que mai, necessita el recolzament de tots”.

Per la seva banda, el diputat delegat de Centres d’Ensenyament de la Diputació, Jordi Cartanyà, ha ressaltat que “per fi, aquest any, tornem a tenir propostes culturals al carrer” i ha comentat que aquestes creacions artístiques que es veuran a Vila-seca tenen com a objectiu “apreciar el talent creatiu del territori i interpel·lar a la ciutadania a fer-se partícip de l’art”, tot desitjant que “la

Comentarios
Multimedia Diari