Vila-seca sent orgull, una campanya per a commemorar el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI

En aquest acte hi han assistit Adri Arjona, jugador de futbol, i Alba G. Salvadó, padelista, dos vila-secans reconeguts en el món de l’esport.

21 junio 2021 19:30 | Actualizado a 25 junio 2021 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts 22 de juny ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vila-seca el tret de sortida a la campanya #vilasecasentorgull, en el context del Dia Mundial de l’Orgull LGTBI, que se celebrarà el 28 de juny. En aquest acte hi han assistit Adri Arjona, jugador de futbol, i Alba G. Salvadó, padelista, dos vila-secans reconeguts en el món de l’esport.

L’acte, coordinat des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura; de les regidores Manuela Moya, Lucia Teruel i Anabel Margalef i del regidor d’esports, Ivan Navarro.

Ambdós esportistes, han estat els encarregats d’engegar aquesta campanya amb la qual es demana a tots els esportistes dels clubs de Vila-seca que, entre el 28 de juny i el 4 de juliol, es facin una fotografia o selfie amb la motxilla que rebran on surt el lema #vilasecasentorgull i la pengin a les xarxes personals o a les dels clubs, amb aquest mateix hashtag.

D’aquesta manera, es vol visibilitzar, reconèixer i posar en valor la diversitat afectiva, sexual i de gènere a través dels esportistes vila-secans perquè el missatge compti amb un gran abast i difusió.

Comentarios
Multimedia Diari