Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca soterra serveis al carrer de la Riera

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament adjudica tres obres amb un cost total de 94.041 euros per  millorar la via pública.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Ordenació i condicionament de l’aparcament del carrer de Victòria dels Àngels i de Plàcido Domingo.

Ordenació i condicionament de l’aparcament del carrer de Victòria dels Àngels i de Plàcido Domingo.

L'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat una partida global de quasi 100.000 euros per finançar tres obres a la via pública del municipi.

Per una banda, i amb un cost de 24.448 euros, l’Ajuntament ha adjudicat els treballs de soterrament de línies aèries al carrer de la Riera de Vila-seca, i on també es realitzaran les conversions necessàries per tal de poder realitzar les noves connexions als habitatges existents.

Pel que fa a la Pineda s’han adjudicat dues obres. Una d’elles és l’ordenació i condicionament de l’aparcament del carrer de Victòria dels Àngels i de Plàcido Domingo. Amb un cost de 21.521 euros, ara cal realitzar tot un seguit de treballs per tal de definir i ordenar les places d’aparcament mitjançant la instal·lació d’unes línies de formigó.

L’altra obra a la Pineda, adjudicada per 48.072 euros, fa referència als treballs de renovació del pou de clavegueram i les seves escomeses a la cruïlla dels carrers d’Isaac Albéniz amb Alfredo Kraus.

Temas

Comentarios

Lea También