Vilamarket.cat, reconeguda pel Banc de Bones Pràctiques

Actualment compta amb prop d’un centenar d’establiments adherits de Vila-seca

08 junio 2021 20:00 | Actualizado a 12 junio 2021 12:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La plataforma de comerç online vila-secana, Vilamarket.cat, ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya, impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya.

Vilamarket.cat és una eina nascuda en plena pandèmia de la COVID-19, amb la qual els comerços locals tenen un espai per a vendre els seus productes i serveis, i els compradors i compradores els poden adquirir amb tots els serveis d’una plataforma de venda online, però amb el valor afegit del quilòmetre zero. Actualment compta amb prop d’un centenar d’establiments adherits.

Aquesta experiència, desenvolupada juntament amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca, neix amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local de Vila-seca, en base a criteris de sostenibilitat ambiental (el repartiment es realitza amb moto elèctrica), i de responsabilitat social, (s’ha col·laborat amb empreses del tercer sector per tal de donar oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió social).

El projecte va ser presentat al Banc de Bones Pràctiques el qual, durant l’any 2020, va fer una convocatòria especial per la COVID-19, amb l’objectiu de reconèixer aquelles experiències i actuacions pensades per pal·liar els efectes de la crisi a mitjà i llarg termini.

Comentarios
Multimedia Diari