Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vuit ballarines cambrilenques reben una beca per continuar amb la seva formació artística

És el tercer any que l'Ajuntament de Cambrils atorga aquestes ajudes

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el  regidor de Cultura, Lluís Abella amb les vuit ballarines premiades

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el  regidor de Cultura, Lluís Abella amb les vuit ballarines premiades

En el marc del Festival del Dia Internacional de la Dansa, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el  regidor de Cultura, Lluís Abella, lliuraven el passat divendres 8 beques a diferents ballarins del Centre de Dansa Cambrils i l'Estudi Giselle. Aquest és el tercer any que el consistori, concretament el Departament de Cultura, atorga aquestes ajudes que pretenen desenvolupar els estudis de dansa dels beneficiats i ajudar en la seva formació artística. 

Les ballarines becades del Centre de Dansa Cambrils van ser Sara Porro Fernández (clàssica), Mar Paredes Muras (contemporània), Maria Fernández (hip hop) i Judit González Robles (acrobàtica). A l’Estudi Giselle, les guanyadores van ser Mariona Cano Espada (clàssica), Paula Rubiño Grañena (contemporània), Gina Revelli Acosta (moder-jazz) i Nerea Alva Úbeda (flamenc).

El lliurament de les beques va tenir lloc al Parc del Pinaret en el marc del Festival del Dia Internacional de la Dansa, que va consistir en diverses coreografies per part de les dues escoles i l’Associació Vital Esport de Cambrils i un ball final conjunt amb una coreografia dissenyada per Anna Guzman.

El Dia Internacional de la Dansa se celebra el 29 d'abril en commemoració del naixement, l’any 1927, de Jean-Georges Noverre, ballarí considerat el creador del ballet modern. El cartell de Cambrils d’aquesta edició ha estat dissenyat amb una imatge cedida pel pintor David Callau.

Temas

Comentarios

Lea También