Altafulla inicia els tràmits per obrir l'avinguda Lluís Companys

L'alcalde, Fèlix Alonso, ha marcat una data límit per tal que aquesta via sigui transitable, ja siguin vehicles o vianants

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Tot fa preveure que el proper mes de juny l’autobús urbà de la línia 9 de Tarragona, que ara fa parada a Aiguamolls del Gaià, a l’entrada d’Altafulla, arribi fins a l’estació de ferrocarril de la localitat, que precisament es troba ubicada al terme municipal de Tarragona. Aquest pas serà possible després de l’acord al qual han arribat els dos municipis.

Però el principal escull, ara per ara, rau en el fet que l’avinguda Lluís Companys és per on ha de passar l’autobús de la línia 9 fins arribar al barri marítim altafullenc. Però de moment resta encara pendent dels acabats per part de la Junta de Compensació de la zona de la Cabana, que n’és la resposable fins que la via quedi enllestida i pugui ser assumida per l’Ajuntament.

La Regidoria d’Urbanisme del consistori altafullenc, que està encapçalada per Jordi Molinera, demanarà que es procedeixi a tancar les rases, així com la retirada de runes i les tanques perimetrals, «per tal de millorar-ne la imatge, i garantir la seguretat». El regidor, a més, manifesta que per part de l’Ajuntament «hi ha hagut molt bona voluntat en tot aquest procés, però arriba un moment en què s’acaba la paciència».

Data límit

D’aquí ve que l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, hagi marcat una data límit per tal de poder obrir al trànsit de vehicles i de vianants l’avinguda Lluís Companys. Així, doncs, el batlle ha assegurat que si la Junta de Compensació de la zona de la Cabana no es fa càrrec de dur a terme l’obertura abans del divendres 27 de febrer, serà precisa- ment el consistori qui estableixi el reglament administratiu perquè així sigui, després de gairebé quatre anys «oferint-los totes les facilitats possibles», ha afirmat.

Comentarios
Multimedia Diari